Politiet sigter to personer i pokersag om millioner

En dansk top-pokerspiller er mistænkt for databedrageri i en sag, hvor to andre allerede er sigtet for at snyde andre pokerspillere for et tocifret millionbeløb på nettet, skriver metroxpress.

- Jeg kan fortælle, at vi har sigtet to personer i sagen. Begge for medvirken til databedrageri, siger politikommissær i afdelingen for økonomisk kriminalitet i København, Torben Koldborg Frederiksen, til metroxpress.

Københavns Byret nedlagde onsdag navneforbud i sagen, og derfor ønsker Torben Koldborg Frederiksen ikke at gå i detaljer med, hvem de involverede personer er.

Han ønsker heller ikke komme ind på, hvem der står bag anmeldelsen.

Ifølge flere centrale kilder i det danske pokermiljø, som metroxpress har været i kontakt med, er anmeldelsen indgivet af mindst otte forskellige personer, som hver især hævder, at de er blevet snydt for alt mellem flere hundrede tusinde kroner til flere millioner.

Det samlede beløb, som anmeldelsen lyder på, skulle angiveligt være et stort tocifret millionbeløb.

Personerne bag anmeldelsen er efter sigende nogle af pokerspillerens nærmeste venner.

Ifølge metroxpress' oplysninger, er pokerspilleren mistænkt for at installere et program på konkurrenternes computere, så han kunne se deres kort.

Den sigtedes advokat, Asser Gregersen, oplyser, at anklagerne mod hans klient intet hold har i virkeligheden, og pokerspilleren nægter sig skyldig.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip