Politiet søger vidner: 19-årig kvinde overfaldet med ølflaske og befamlet, da hun skulle ud med skraldepose

I lørdags, den 18. april, kl. 21.15 fik en 19-årig kvinde en grim overraskelse, da hun ville smide en skraldepose i en affaldscontainer udenfor sit hjem i Randers. Østjyllands Politi efterlyser vidner til episoden.

Kvinden kom ud fra en lejlighed i Stenmannsgade i Randers, da hun pludselig bliver overfaldet af en ca. 30-årig mand, som skubber hende over mod et cykelskur i mellemgangen mellem Stenmannsgade 9A og 9B. Her truer overfaldsmanden hende til at være stille og snitter hende med en knust ølflaske i ansigtet og befamler hende på kroppen.

Til kvindens held kommer tre personer tilfældigvis forbi og råber op, hvilket skræmmer manden væk. Han flygter fra stedet.

Læs også: Pas på bilister: I næste uge giver politiet dig bøde for denne "lille" fejl

Offerets beskrivelse af overfaldsmanden lyder:
Dansk mand, ca. 30 år gammel, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, kort mørkt hår. Han var iført en mørk hættetrøje og mørke joggingbukser. Manden lugtede af spiritus og tobaksrøg.

Østjyllands Politi beskriver overfaldet som særdeles groft og vil gerne i kontakt med de tre personer, der kom forbi under overfaldet, og andre vidner. Det er politiets håb, at nogen har set gerningsmanden inden eller efter overfaldet.

Ved oplysninger i sagen hører Østjyllands Politi gerne mere på tlf. 114.  

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip