Politiet søger vidner til slem voldssag: "Jeg har aldrig set noget lignende "

K P

424 uger siden

|

28/05/2016

Dagens topnyheder

Natten til fredag fandt en tilfældig forbipasserende en mand i yderst kritisk tilstand, liggende i Dyrehaven i Nordsjælland. 

- Vi ved ikke så meget om, hvad der er foregået endnu, men han har været udsat for noget ganske alvorligt vold. Han er meget ilde tiltredt. Faktisk har jeg aldrig set noget lignende, siger Henrik Gunst, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Offeret er i midten af 40'erne og har ligget i koma som følge af stump vold med en kølle eller lignende slagvåben. Han er nu i stabil tilstand, men stadig ikke rask nok til at blive afhørt, uddyber Henrik Gunst. 

Ifølge Ekstra Bladet er offeret et mangeårigt og fuldgyldigt medlem af Hells Angels, der er kendt af politiet i andre sager, men det vil politiet endnu ikke bekræfte. 

De forsøger lige nu at finde hoved og hale i, hvad der er sket, og har endnu ikke hørt fra nogle potentielle vidner, der kan hjælpe dem med sagen. De er dog særligt interesserede i at høre fra folk, der kan have set noget mistænkeligt torsdag aften omkring Fortunvej i Dyrehaven.

Ved du noget, så kontakt politiet på telefonnummer 114. 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler: