Politiet standsede tog - tre drenge anholdt for røveri

Nordsjællands Politi valgte lørdag morgen at standse toget på lokalbanen mellem Hillerød og Tisvilde efter et røverisk overfald på Hillerød Station.

Ved anmeldelsen af røveriet fik politiet oplyst, at de formodede gerningsmænd havde taget flugten ind i toget.

- Toget blev standset i Kagerup, hvor to af de tre blev anholdt. Og efterfølgende blev den tredje, som løb fra stedet også anholdt, fortæller vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi.

Offeret i sagen er en 21-årig mand, som lørdag morgen ankom til Hillerød Station med S-toget fra København.

- Han bliver passet op af tre gerningsmænd, som river en halskæde af ham, og han bliver slået på venstre side af hovedet, så han falder til jorden, hvor han bliver sparket - formentlig af alle tre, fortæller Palle Jørgensen.

I forbindelse med overfaldet blev den 21-årige mand frarøvet nogle penge.

De tre anholdte i sagen er en dreng på 15 år og to drenge på 16 år. De bliver lørdag eftermiddag kørt til Retten i Hillerød, hvor de bliver stillet for en dommer i et grundlovsforhør.

Her vil anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi bede dommeren om at varetægtsfængsle de tre. Grundlovsforhøret begynder efter planen klokken 14.15.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip