Polske bandeord gav Wozniacki momentum

Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, måtte hive nogle af de mindre pæne polske gloser frem i løbet af tirsdagens opgør mellem danskeren og den amerikanske teenager Taylor Townsend ved Australian Open.

Den ottendeseedede dansker vandt opgøret, men havde i første sæt svært ved at få gang i sit spil.

Ifølge træneren skyldtes det, at hun ikke fulgte aftalerne, når hun skulle returnere Townsends serv.

- Jeg sagde måske otte gange til Caroline i dag: "Hvordan er det, du står i forhold til din retur?" Hun kunne ikke returnere én bold rigtigt, fortæller Piotr Wozniacki, som til sidst måtte ty til et polsk "for helvede" og fik en advarsel af kampens dommer.

- Når hun ikke returnerede rigtigt, blev hun nervøs og kunne hverken slå forhånd eller baghånd og endte med bare at stå at kigge, fortsætter han.

Caroline Wozniacki vandt kampen 7-6, 6-2, og træneren lægger vægt på, at netop en finjustering af danskerens spil, når amerikaneren servede, blev afgørende for det stærke andet sæt.

- Da returen blev god, blev Caroline bedre. Hun stod bedre og slog bedre. Det var små rettelser, men det skal hun forstå, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Caroline Wozniacki skal i anden runde af Australian Open møde hviderusseren Victoria Azarenka, der to gange har vundet turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip