Popidol hærdet efter kærlighedsfiaskoer

admin

|

01/07/2014
Hun er stadig "Jenny from the block" - også efter sin tredje skilsmisse. Men sangerinden og megakendissen Jennifer Lopez har alligevel lært noget af sine mange ægteskaber. Det skriver Female First.- Jeg tror, jeg er blevet lidt mere voksen, siger Jennifer Lopez til Female First. Og denne nyfundne modenhed skinner ifølge sangerinden også igennem på hendes nyeste album "A.K.A.".- Man kan godt høre det. På pladen kan man høre en Jennifer, der er blevet stærkere, end man før har hørt hende, siger hun.Den frodige R'n'B-sangerindes mest berømte forhold var med skuespiller og instruktør Ben Affleck. Selvom de to var forlovet, nåede de aldrig at blive gift, før forholdet sluttede i 2004. Til gengæld lykkedes det efterfølgende for Jennifer Lopez at nå helt til alters med hele tre andre mænd, og senest har hun dannet par med sin 17 år yngre danser Casper Smart. Selvom også dette forhold forliste for nylig, er J-Lo alligevel ved godt mod.- Jeg tror stadig på kærligheden - nu mere end nogensinde før. Men jeg tror, jeg er blevet lidt klogere i forhold til det, siger hun.Den 44-årige sangerinde har tvillingerne Max og Emme på fem år. Faren til dem er Lopez' tredje ægtemand, Marc Anthony.Newspaq

Dagens topnyheder

Hun er stadig "Jenny from the block" - også efter sin tredje skilsmisse. Men sangerinden og megakendissen Jennifer Lopez har alligevel lært noget af sine mange ægteskaber. Det skriver Female First.

- Jeg tror, jeg er blevet lidt mere voksen, siger Jennifer Lopez til Female First.

Og denne nyfundne modenhed skinner ifølge sangerinden også igennem på hendes nyeste album "A.K.A.".

- Man kan godt høre det. På pladen kan man høre en Jennifer, der er blevet stærkere, end man før har hørt hende, siger hun.

Den frodige R'n'B-sangerindes mest berømte forhold var med skuespiller og instruktør Ben Affleck. Selvom de to var forlovet, nåede de aldrig at blive gift, før forholdet sluttede i 2004.

Til gengæld lykkedes det efterfølgende for Jennifer Lopez at nå helt til alters med hele tre andre mænd, og senest har hun dannet par med sin 17 år yngre danser Casper Smart.

Selvom også dette forhold forliste for nylig, er J-Lo alligevel ved godt mod.

- Jeg tror stadig på kærligheden - nu mere end nogensinde før. Men jeg tror, jeg er blevet lidt klogere i forhold til det, siger hun.

Den 44-årige sangerinde har tvillingerne Max og Emme på fem år. Faren til dem er Lopez' tredje ægtemand, Marc Anthony.

Newspaq