Popprinser hylder danske piger: I er dejlige

Det populære drengeband One Direction har netop givet to koncerter i Danmark, og selv om anmelderne ikke var helt tilfredse, tyder det på, både bandet og fans nød oplevelsen.

- Tak for at have haft os på besøg, København. I var virkelig larmende og dejlige, skriver Harry Styles fra One Direction på sin Twitter-profil efter tirsdagens koncert i Parken.

Både mandag og tirsdag spillede det irsk-britiske boyband koncert i Parken foran 30.000 begejstrede fans. Bandet har i alt givet fire koncerter i Danmark.

- Sidste aften i København var fantastisk. Sindssygt publikum, og det var fantastisk at have McBusted til at varme op for os. Kæmpe stoort, skrev Naill Horan fra One Direction på sin Twitter-profil efter koncerten mandag.

One Direction er i øjeblikket i Europa på deres "Where We Are"-verdensturné, som begyndte i Stockholm i weekenden. 

Bandet har 3,1 millioner fans på Facebook-siden "One Direction Denmark", hvor de danske fans har opfordret koncertgængerne til at passe på hinanden under shows og arrangeret forskellige events op til koncerterne.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip