Popstjerne før dansk koncert: Føler ikke pres

I løbet af den seneste tid har det været meget vanskeligt ikke at lægge mærke til Pharrell Williams. Med sommerens kæmpehit "Happy" og en stor aktie i populære numre som "Blurred Lines" og "Get Lucky" er den 41-årige amerikaner et af verdens største musiknavne for tiden.

Fredag aften giver han koncert i Forum i København. Og det er en koncert, som superstjernen efter alt at dømme er fuldkommen klar til.

- Jeg forstår ikke nervøsitet. Og det siger jeg faktisk mest, fordi jeg aldrig har set pres og nervøsitet fungere særlig godt for nogen. Jeg tænker altid bare på, at jeg laver det, jeg elsker, hver eneste dag, siger Pharrell til Reuters.

Onsdag aften spillede den karismatiske musiker ved iTunes Festival i London, og det var en koncert fyldt med energi. Pharrell brugte efterfølgende det sociale medie Instagram til at takke de fremmødte, som ifølge ham selv udgjorde et "sindssygt publikum".

The Telegraphs anmelder belønnede London-koncerten med tre ud af fem stjerner, fordi showet var sprængfyldt med energi, samtidig med at det var lidt rodet og manglede struktur.

Det bliver danskernes tur til at opleve det energiske show, når Pharrell indtager Forum klokken 20.

Newspaq

 

Dagens Gossip