Populær datingside: Unge piger skal ikke sælge sig selv hos os

Folkene bag den populære datinghjemmeside Sugardates vil nu forhindre unge pige i at bruge siden til at lave sexaftaler med ældre mænd mod at få penge og gaver for deres ydelser. Det skriver Søndagsavisen.

Den hastigt voksende datingportal har på det seneste fundet vej til mediernes søgelys, da flere unge piger har benyttet siden til at få kontakt til ældre og velstående mænd, som de er gået i seng med, hvis de vel at mærke var villige til at betale med penge og gaver.

Denne form for prostitution bliver der nu sat en stopper for, hvis man skal tro indehaveren af den populære side.

- Er man på vores datingsite med det formål at levere seksuelle ydelser til gengæld for penge eller gaver, er det prostitution. De profiler vil vi luge ud i nu, siger ejeren af siden, Rasmus Hjulgaard til Søndagsavisen.

Læs også: Unge danske kvinder bytter sex med ældre mænd for gaver og penge på nyt datingsite

Ifølge Rasmus Hjulgaard, er medieomtalen af Sugardates årsag til, at der på portalen er kommet et øget antal profiler af unge kvinder, der mod betaling går i bukserne på de ældre og mandlige brugere af siden.

Men hjemmesiden skal ikke bruges til at formidle sex for penge, men derimod være et sted, hvor folk kan finde en partner. 

- Det handler om de klassiske dyder, hvor manden betaler og er en gentleman, og hvor kvinden bliver forkælet. Folk har desværre fået et helt andet indtryk, siger Rasmus Hjulgaard. 

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip