Populært feriested indfører alkoholforbud efter kvinde gav 24 blowjobs i streg

En lang række sexskandaler blandt fulde turister, der kulminerede med en kvinde, der gav blowjobs til 24 mænd på en natklub, får nu myndighederne i den populære spanske ferieby Magaluf til at indføre et strengt alkoholforbud i byen. 

Forbuddet betyder, at politiet kan konfiskere alkohol fra personer, der drikker på gaden mellem klokken 22 og 8 om morgenen. Derudover vil det blive forbudt for barejere at promovere drikke- og sexlege, ligesom de kun må afholde en enkelt pubcrawl per dag mellem klokken 20 og 24, hvor der højst må være 20 deltagere, skriver Metro.

De skrappe regler er blevet indført efter at natklubejere, taxaselskaber og politiet alle gav deres input til, hvordan det natlige vanvid i byen kunne stoppe. 

De nye regler betyder også, at det nu koster en bøde, hvis man deltager i 'balconing', hvor personer forsøger at hoppe mellem balkoner på hoteller. Den vanvittige leg har kostet flere turister livet de seneste år. 

Sidste år fik en bar en bøde og blev lukket i 12 måneder, efter en kvinde fra Nordirland gav blowjobs til 24 mænd på en natklub, efter hun havde deltaget i en pubcrawl i byen. 

 

Dagens Gossip