Post Danmark holder åbent 23. december

Helt ekstraordinært slår Post Danmark dørene op til landets posthuse søndag den 23. december, så de sidste af julens pakker kan hentes og komme med under juletræet.

- Posthusene har normalt ikke åbent om søndagen, men lillejuleaften vil de have åbent fra kl. 10 til kl. 13, udelukkende for at kunderne kan komme og hente pakker. I forvejen har langt størstedelen af landets postbutikker åbent den 23. december, og her kan der hentes pakker i hele butikkens åbningstid, siger Eva Malene Hartmann, chef for Privatkunder i Post Danmark.

Post Danmark har i år en ekstra omdeling af pakker den 22. december for at understøtte nethandlen. Mere end hver anden dansker regner ifølge en undersøgelse, som TNS Gallup har lavet for Post Danmark, med at finde nogle af årets julegaver på nettet.

- De pakker, vi ikke kan aflevere den 22. december, sørger vi naturligvis for at lægge på posthuset eller i en af de mange søndagsåbne postbutikker. Det giver endnu flere mulighed for at hente deres pakker og få en god juleaften, siger Eva Malene Hartmann. 

For kunder, der skal hente pakker den 23. december, vil det derfor være en god ide at kigge en ekstra gang på den blanket, som pakkebuddet lægger i brevkassen, for det kan være, at pakken skal hentes i en anden postbutik end normalt eller på posthuset.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip