Post DK tager skylden for Ølands falske underskrift

Sagen om Spilleforeningens direktør Mads Øland og hans forfalskede underskrift ser nu ud til at være opklaret.

Post Danmark oplyser i en pressemeddelelse onsdag aften, at det er postbuddet, der afleverede et anbefalet brev hos Spillerforeningen, som selv har kvitteret for modtagelsen og afleveret brevet i postkassen.

- Det er helt uacceptabel adfærd, at postbuddet ikke har fulgt proceduren for et anbefalet brev, og det er en skærpede omstændighed, at han selv har kvitteret falsk for modtagelsen.

- Derfor er den pågældende medarbejder øjeblikkeligt bortvist, og sagen bliver anmeldt til politiet, siger Jørn Schmidt, der er chef for Post Danmarks juridiske afdeling.

Det anbefalede brev kom fra Divisionsforeningen og indeholdt et konfliktvarsel, der ville træde i kraft 1. juli, hvis det blev modtaget inden udgangen af maj.

Spillerforeningen hævder dog, at man først modtog brevet 2. juni, hvilket vil rykke konflikten en måned, så den starter 1. august i stedet.

Divisionsforeningen har fremlagt dokumentation på, at brevet nåede frem 30. maj, men Øland har afvist at have kvitteret for modtagelsen og har foretaget en politianmeldelse for dokumentfalsk.

Nu har Post Danmarks undersøgelse altså opklaret, hvordan det kunne ske. Ifølge Post Danmark er brevet dog afleveret til tiden.

- Selv om reglerne for aflevering af anbefalede breve er overtrådt, er der dog tale om en aflevering til rette modtager til rette tid, hedder det således i Post Danmarks pressemeddelelse.

Divisionsforeningen og Spillerforeningen ligger i øjeblikket i seje forhandlinger, fordi Divisionsforeningen tidligere på foråret opsagde spillernes overenskomst.

/ritzau/

 

Dagens Gossip