Pourié: Jeg er bare glad for at spille

Sønderjyske spillede mandag aften 1-1 hjemme mod Hobro i en superligakamp, hvor angriberen Marvin Pourié fik debut for sønderjyderne.

- Jeg er meget tilfreds. Vi spillede rigtig godt mod Hobro, som er nummer to i ligaen. Vi kontrollerede næsten hele kampen, men desværre fik vi ikke det andet mål. Personligt er jeg bare glad for at komme til at spille, siger Marvin Pourié.

Spillemæssigt gled han godt ind på holdet, og samarbejdet med Tommy Bechmann fungerede også ganske godt.

- Jeg elsker at spille sammen med Tommy. Han er en fantastisk spiller. Bare se målet, som han lavede mod Hobro. Han har nogle år på bagen, men han er en angriber, som de unge kan lære meget af, siger Marvin Pourié.

FC København-lejesvenden kommer fra et ophold hos belgiske Zulte Waregem. Han spillede alle 90 minutter mandag aften.

- Jeg var også meget træt til sidst, og der er et stykke vej til topformen. Jeg har ikke spillet en hel kamp i et halvt år. Sidste del af sæsonen i Belgien blev ødelagt af en virussygdom, siger Marvin Pourié.

Han får roser med på vejen af angrebskollegaen Tommy Bechmann, der scorede til 1-0 mod Hobro.

- Marvin har arbejdet stenhårdt til træningen, og det gjorde han også i kampen. Det var en fornøjelse at se, og det giver mig plads. Typemæssigt minder han lidt om Rubin Okotie. Han skal nok score en del mål for os, siger Tommy Bechmann.

Også Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard kom til at tænke på Rubin Okotie.

- Marvin leverede en fin præstation. Han går dybt og arbejder hårdt for holdet. Selvfølgelig mangler han lige det sidste, men det skal nok komme. Sådan var det også med Okotie, der lige skulle i gang, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske råder også over angriberen Bojan Golubovic, der mod Hobro fik de sidste par minutter på banen. Lars Søndergaard afviser ikke at spille med både Golubovic og Pourié i front.

- Lige nu ligner det Tommy og Marvin i front, men Tommy har jo været lidt skrøbelig med bentøjet. Bojan er en anden type, som har sin farlighed inde i feltet, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip