Premier League-klub giver Hoddle træner-comeback

Premier League-klubben Queens Park Rangers giver træner-comeback til den tidligere midtbanelegende og engelske landstræner Glenn Hoddle. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Manager Harry Redknapp har haft succes med at overtale Hoddle til et job, hvor de to skal arbejde sammen om at etablere nyoprykkerne i Premier League.

Hoddle har arbejdet som ekspertkommentator på tv og har ikke arbejdet som træner eller manager, siden han forlod Wolverhampton i 2006.

- Jeg glæder mig virkelig over at have taget imod tilbuddet fra Harry og komme ind og arbejde sammen med ham, Kevin Bond og Joe Jordan om førsteholdet, siger Glenn Hoddle til Queens Park Rangers' hjemmeside.

Glenn Hoddle havde en stor karriere, ikke kun på Tottenhams midtbane, men også hos Monaco og Chelsea.

Efter tre år uden at vinde pokaler som manager med Chelsea blev Hoddle manager for det engelske landshold i 1996. Det job blev han fyret fra i 1999, da han kom i stormvejr efter at have udtrykt sig nedladende om handicappede.

- Glenn bliver fremragende. Jeg besluttede, at hvis jeg skal have flere trænere, skal det være en, som er topklasse, og det er Glenn. Han har et brilliant kendskab til fodbold, og vil blive fantastisk med spillerne på træningsbanen, siger Harry Redknapp.

Glenn Hoddle har også haft træner- eller managerroller i Swindon, Southampton, Tottenham og senest Wolverhampton. Men det seneste er altså otte år siden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip