Premierminister undersøgt af læge og dyrlæge: - Jeg er ikke en reptil-alien!

Udsagnet kommer efter, at Shane Warbrooke har søgt aktindsigt i alle dokumenter, som ministerkontoret ligger inde med, der beviser, at John Key ikke er en "David Icke-agtig formskiftende reptil-alien, der leder menneskeheden mod slaveri".

David Icke er en britisk forfatter, der mener, at flere af verdens statsledere er reptilagtige rumvæsener, der kan skifte udseende.

Læs også: Mand anholdt for »fup-rumvæsen« i fryser 

Sådanne beviser lå kontoret desværre ikke inde med, men som et plaster på såret har John Key nu ladet sig undersøge for at give Shane Warbrooke klart svar. Det skriver 3news.co.nz.

- Efter at være blevet spurgt direkte, har jeg taget det usædvanlige skridt ikke bare at blive tilset af en læge, men også en dyrlæge, og begge har bekræftet, at jeg ikke er en reptil. Jeg er bestemt ikke en alien. Jeg har aldrig været i et rumskib, har aldrig været i det ydre rum, og min tunge er heller ikke specielt lang, siger premierministeren med et smil på læben.

Læs også: Gådefuld lidelse: Mand kan ikke styre sin venstre hånd

Shane Warbrooke fortæller, at han blot stillede spørgsmålet som en spøg, og at han var glad og overrasket over at få et svar.

- Men de ventede de 20 tilladte arbejdsdag, før de vendte tilbage til mig, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip