Pressen udmatter Vild med Dans-stjerne

Han er en af Danmarks helt store dansestjerner, og derfor er han også en populær mand i den kulørte presse.

Og en gang imellem er det svært for Vild med Dans-vinderen Silas Holst at følge med, når han konstant skal interviewes til forskellige medier.

- Sådan ser man ud efter syv interviews på tre timer. Nu står den på seks timers danseprøver, og jeg synes efterhånden, at min seng lyder tiltalende, skriver den 31-årige danser på sin Instagram-profil om et selfie, hvor hans øjne er fuldstændig åbne, og han ser en smule udmattet ud.

Den udmattelse lader dog ikke til at have påvirket hans efterfølgende danseprøver, hvor han sammen med danserinden Karina Frimodt øvede sig til "Dirty Dancing"-forestillingen, som har premiere i Tivolis Koncertsal 26. februar.

- Det er sådan en stor fornøjelse at danse med dig hver dag min yndlings Karina Frimodt. Du er bomben! skrev den karismatiske danser således på sin Instagram-profil efter danseprøverne.

Silas Holst har vundet Vild med Dans to gange, og privat er han gift med skuespiller og danser Johannes Nymark, som han også har datteren Maggie My med.

Se Holst efter en lang interview-dag lige her: http://instagram.com/p/yZSH6NKnaM/?modal=true

Newspaq

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip