Presset Hjulmand: Det handler om overlevelse

Den tidligere FC Nordsjælland Kasper Hjulmand er under pres inden weekendens bundesliga-åbning, hvor danskerens klub, Mainz 05, søndag gæster oprykkerne fra Paderborn.

Det er allerede blevet til exit i Europa League og senest den tyske pokalturnering for Mainz, der sidste sæson endte på en flot syvendeplads i Bundesligaen.

Hjulmand kigger slet ikke på den slags placeringer for den kommende sæson.

- For den her klub er det vigtigste, at vi også spiller i Bundesligaen i næste sæson. Det handler om, vi hurtigst muligt skal samle 35-37 point, men vi skal naturligvis også tænke på at udvikle os. Vi skal flytte os hver sæson i en positiv retning, sige Hjulmand til Ekstra Bladet.

Hjulmand er ikke så glad for, at netop Paderborn er modstanderen i første spillerunde.

- Jeg ville meget hellere have begyndt sæsonen mod en af de store - Bayern eller Dortmund, som endnu ikke er på toppen efter VM. Nu skal vi møde et hold, der skal spille den største kamp i klubbens historie.

- De vil være enormt motiverede. Vi har jo set i Danmark, hvordan et nyt hold med gejst og motivation kan overraske, siger Hjulmand med henvisning til Hobro.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip