Prins Harry skriver brev til sørgende mor, som mistede 5-årig søn

Skrevet af Ninna Andreasen

22/06/2015
Prins Harry besøgte et børnehospital i forbindelse med Wellchild award. Her giver han highfive med Christopher Anderson, som han også mødte under besøget.

Dagens topnyheder

Den britiske prins Harry bliver hyldet for et brev, han har sendt til en sørgende mor.

Kirsty Hartley mistede for nylig sin femårige søn Carson, som prinsen mødte under et hospitalsbesøg i forbindelse med Wellchild award. Det skriver Mirror.

Den lille dreng gjorde stort indtryk på prinsen.

- Jeg var meget ked af at høre den tragiske nyhed. Carson gjorde et stort indtryk på mig ved Wellchild awards sidste år med sit varme smil og knus. Han viste så meget glæde og så positivt et syn på livet på trods af sine vanskeligheder. Carson var en vidunderlig dreng, og jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at møde ham. Jeg ønsker, at I skal vide, hvor ked af det jeg er at høre om jeres tab og give jer mine dybtfølte kondolancer, skriver prinsen.

Carson blev født 13 uger for tidligt og havde mange helbredsproblemer. Blandt andet havde han kroniske hjerte- og lungeproblemer og hjerneblødninger.

Lægerne sagde, at drengen formentlig ikke ville overleve og aldrig ville blive i stand til at gå. Han modbeviste lægernes forudsigelser, men måtte til sidst opgive livet.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: