Prins William ansætter sin gamle barnepige

Lotte Sørensen

|

14/09/2013

Dagens topnyheder

Prinsesse Diana og prins Charles ansatte Jessie Webb til at passe William og Harry i 1990. Og selvom hun kun var ansat i to et halvt år, har hun spillet en afgørende rolle i prins Williams liv.

Således sørgede han for, at hun var æresgæst til både hans 21 års fødselsdag og til hans bryllup for to år siden. Og nu er den 71-årige kvinde vendt tilbage til jobbet som kongelig babysitter for lille prins George. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Her er de første billeder af Englands nye prins

Will og Kate havde ellers håbet at klare forældrerollen uden hjælp, men nu hvor Kate er vendt tilbage til nogle af sine royale pligter, har de brug for et ekstra sæt hænder. Jessie Webb er dog kun tilbage på deltid.

- Sandheden er, at hun elsker WIlliam meget højt og gjorde med glæde alt, hvad hun kunne for at hjælpe, sige en kilde.

Læs også: Stopper som helikopterpilot: Prins William siger op

Da hun blev ansat i 1990, knirkede ægteskabet mellem Diana og Charles gevaldigt. Kider fortæller Daily Mail, at hun var god til at aktivere drengene, når mor og far skændtes, så de aldrig var midt i krydsilden.

Nogle mener, at prinsesse Diana var jaloux på Jessie Webb, der fik et nært forhold til drengene. Da både William og Harry var sendt på kostskole i 1992, stoppede Jessie Webb som barnepige.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med