Priskrig: Flyv til New York for 999 kroner

I dag kunne det norske lavprisflyselskab, Norwegian, præsentere nye ruter fra skandinaviens hovedstæder til USA. Og priserne er i den lave ende. Det var budskabet på Norwegians pressemøde i formiddags.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Hvem kunne ikke bruge en smuttur til New York uden at skulle spare op i evigheder? Fra foråret bliver det muligt at krydse Atlanten til uhørt lave priser.

På pressemødet kom det frem, at der fra København vil være to ugentlige afgange til Los Angeles fra den 1. marts og to til New York fra den 28. februar. Resten af ruterne til USA, Orlando og San Francisco, vil afgå fra Oslo. Det skriver DR.  

LÆS OGSÅ: Ryanair vil kræve penge for din håndbagage
    
Og de hurtige og heldige kan få fingre i flybilletter til favorable priser, fx kan turen mellem København og Los Angeles gøres for helt ned til 1499 kroner. Ligeledes vil enkeltbilletter fra København til New York kunne erhverves for helt ned til 999 kroner.

Norwegian starter med to ugentlige fly til Los Angeles, dette udvides til tre fly efter den 1. maj. Den formentlig meget populære afgang til New York vil flyve fire gange om ugen i ferieperioder.     

 

Dagens Gossip