Proaktiv filmstjerne undgår mediernes dødsdom

Han spiller Batmans trofaste hjælper i den amerikanske superhelteserie "Gotham". Men også når det kommer til skuespillerens privatliv, forstår Ben McKenzie at tage affære.

Således valgte han for nylig at komme pressen i forkøbet ved selv at poste billeder af den hovedskade, som han pådrog sig under optagelserne til serien.

Hvad der præcis lå til grund for beslutningen, forklarer Ben McKenzie selv til magasinet E!

- Jeg ville for alt i verden undgå overskrifter som "Kommet til skade! Er han død?!" eller noget i den retning, forklarer superstjernen til magasinet.

- Derfor valgte jeg selv at lægge billederne på Instagram og ligesom vende det til noget positivt fra starten. Jeg tog jo bare et par smertestillende, og så havde jeg det fint, fortæller Ben McKenzie.

Hovedskaden pådrog den 36-årige Hollywoodstjerne sig, da han skulle indspille en kampscene til "Gotham". Ben McKenzie forklarer talkshow-værten Ellen DeGeneres, hvordan det skete.

- Jeg skulle tage fat i den her mand og smide ham mod en betonmur. Første gang gjorde jeg det rigtigt, men anden gang valgte jeg så at smadre mit eget hoved mod muren, fortæller han og fremviser et ikke undseligt ar i panden.

- Der var en del blod, men det gjorde faktisk ikke helt så ondt, som man skulle tro, fortæller han.

Serien "Gotham", der foregår i tiden før Batman indtager den ikoniske superhelteby, får dansk premiere på streamingtjenesten C More den 25. september.

Se McKenzies eget billede af sit tilskadekomne hoved her: http://instagram.com/p/s30DnskKzu/?utm_source=partner&utm_medium=embed&u...

Newspaq