Producent om Bodil Jørgensens ulykke: Det så dramatisk ud

Skuespilleren Bodil Jørgensen er onsdag kørt på hospitalet efter en ulykke ved Mandø i Vadehavet.

I forbindelse med optagelserne til en ny Far til fire-film ville Bodil Jørgensen sammen med en anden skuespiller køre en traktor op på et dige ved Mandø Ebbevej. Da traktoren nærmede sig toppen, gled den, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

I en pressemeddelelse oplyser Asa Films direktør, Henrik Møller-Sørensen, at Bodil Jørgensen har det godt efter omstændighederne, selv om hun har fået "nogle kvæstelser og foreløbigt er sygemeldt".

- Vores tanker går i øjeblikket til Bodil og hendes familie. Mens politiet undersøger årsagen til hændelsen, kan vi desværre ikke kommentere selve ulykken, siger han og tilføjer:

- Der har været rygter om, at Kurt Ravn (skuespiller, red.) også er kommet til skade, hvilket ikke er korrekt.

Bodil Jørgensen blev i første omgang indlagt på Esbjerg Hospital og er nu overført til Odense Universitets Hospital, oplyser Henrik Møller-Sørensen.

Tidligere onsdag sagde direktøren til Ritzau, at man har valgt at indstille indspilningerne af filmen som følge af ulykken.

- Efter hvad jeg har hørt, så det meget dramatisk ud, og vi har valgt at indstille optagelserne, og der vil blive tilbudt krisehjælp til de øvrige tilstedeværende, sagde han.

Den 53-årige skuespiller, der for øjeblikket medvirker i Tivolis anmelderroste sommerrevy "Tam Tam i Glassalen", spiller fru Sejersen i filmen, mens Kurt Ravn er onkel Anders.

Syd og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om ulykken klokken 06.40 onsdag. Kurt Ravn blev ifølge JydskeVestkystens netavis jv.dk set siddende på forsædet af en ambulance, som blev eskorteret af to politimotorcykler.

Filmen skal hedde "Far til fires vilde ferie". Sigurd Philip Dalgas skal igen spille Lille Per, mens Jesper Asholt spiller faren. Også Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck og Emilie Werner Semmeltoft spiller med i filmen, der ventes at få premiere i efteråret 2015.

/ritzau/

 

Dagens Gossip