Prøveløsladt svarede på kritik med spark og slag

Natten mellem lørdag og søndag blev en 21-årig mand to gange kritiseret for sin kørsel på en såkaldt ATV - en firhjulet knallert - i Fjerritslev i Nordjylland.

Men han var tilsyneladende ikke tilfreds med at modtage kritik, og han tyede til vold.

Tirsdag blev manden anholdt og sigtet for de to voldstilfælde, og onsdag fremstilles han i grundlovsforhør i Hjørring. Det oplyser Nordjyllands Politi til Ritzau.

Den 21-årige tildelte en 46-årig mand flere spark og knytnæveslag i ansigtet og på kroppen ved Fjerritslev Skole, da denne påtalte, at den 21-årige kørte på boldbanerne.

- Det foregik søndag klokken 00.53, siger efterforskningsleder Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Og en halv time senere var en 18-årig mand tilsyneladende tæt på at blive kørt ned af knallertkøreren ved en Aldi-forretning i den nordjyske by.

- Det tillader den 18-årige sig så at påtale. Og belønningen til ham er også flere knytnæveslag i ansigtet, siger Peter Skovbak.

Den 21-årig har flere domme for vold og var prøveløsladt, da han i weekenden tilsyneladende sendte slag og spark mod to forskellige mænd.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip