Prominent Højbjerg-konkurrent er snart tilbage

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg kæmper hårdt for at få spilletid på Bayern Münchens midtbane, men snart bliver konkurrencen yderligere intensiveret.

I klubben forventer man nemlig, at rutinerede Bastian Schweinsteiger snart er tilbage i aktion efter at have siddet udenfor siden Tysklands VM-finale mod Argentina i juli.

- Han vil muligvis være tilbage i holdtræningen i den næste landskampspause, siger Bayerns bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, til Kicker.

Dermed kan den 30-årige midtbanestjerne være tilbage på Bayerns træningsbane i den kommende uge, mens det tyske landshold forbereder sig på EM-kvalifikationskampen mod Gibraltar 14. november.

Og han vil efter alt at dømme kunne komme i kamp inden vinterpausen.

- Det er sandsynligt, at han gør comeback i 2014, spår Rummenigge.

Det er senen forrest på knæet, der har gjort vrøvl siden sommer og har krævet den lange pause af manden med 108 landskampe.

I mellemtiden har Bayern-ledelsen købt den spanske profil Xabi Alonso i Real Madrid, og sammen med Philipp Lahm har han sørget for, at Schweinsteigers fravær knapt har været mærkbart.

Den sydtyske storklub har endnu ikke tabt en betydende kamp i denne sæson og har været suveræn i både Bundesligaen og Champions League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip