Provo-skuespiller: Derfor blev jeg anholdt

Det var en dominoeffekt af bizarre hændelser, der gjorde, at skuespilleren Shia LaBeouf blev anholdt efter en Broadway-musical den 26. juni.

I tv-showet "Jimmy Kimmel Live" løftede den 28-årige skuespiller tidligere på ugen sløret for episoden, der blandt andet involverede en hjemløs, jordbær, masser af whisky, Alan Cummings bagdel og en sandwich.

- Jeg drikker en masse whisky, mens jeg ser fodbold på en bar. Jeg går ud for at ryge, hvor jeg falder i snak med en hjemløs. Men pludselig kommer der nogen og tager billeder af mig, og det får den hjemløse til at flygte, beretter von Trier-stjernen.

- Jeg løber efter ham, men støder i stedet ind i en gut, der inviterer mig ind og se forestillingen "Cabaret" på Broadway, fortæller LaBeouf, der på det tidspunkt var godt fuld af store mængder whisky.

LaBeouf går ind på Broadway, sætter sig i baren, hvor han bestiller mere whisky og begynder at fodre to 50-årige kvinder med barens jordbær.

- Pludselig ser jeg Alan Cumming i læderbukser. Han er jo verdens mest sexede mand, så jeg tager fast i hans bagdel, indtil han vrister sig fri, forklarer LaBeouf om sin opførsel, som imidlertid skabte en hel del opmærksomhed.

- Så kommer sikkerhedsvagten hen til mig og siger, at der er en fed fest udenfor. Men det viser sig, at der venter seks betjente, der tager mig med, siger skuespilleren.

- Jeg kom ind i en celle med en masse hårdkogte mænd. Derfor tog jeg en masse armbøjninger på gulvet for at vise attitude, beretter LaBeouf videre.

Skuespilleren blev løsladt efter 25 timer og fik endda en sandwich med hjem af politiet.

- Men jeg holder mig i hvert fald væk fra Broadway det næste stykke tid, slutter han.

Shia LaBeouf kan fra den 13. november ses i de danske biografer i filmen "Fury."

Newspaq

 

Dagens Gossip