PSG opfylder Zlatan-ønske og slår Barcelona

Mål fra både Neymar og Lionel Messi kunne ikke forhindre FC Barcelonas overraskende 2-3-nederlag ude mod Paris Saint-Germain i Champions League tirsdag aften.

Dermed fik den hælskadede PSG-stjerne Zlatan Ibrahimovic sit ønske opfyldt om at slå sin tidligere klub Barcelona, hvor svenskeren spillede i sæsonen 2009/10.

Fra tilskuerrækkerne kunne Ibrahimovic se sit franske mandskab spille lige op med spanierne i et underholdende opgør, der bølgede frem og tilbage.

PSG kom foran 1-0 efter 10 minutter, da den tidligere Chelsea-spiller David Luiz viste sig pengene værd og åbnede målfesten.

Blot to minutter senere legede Barcelona-spillerne flippermaskine med PSG-forsvaret, og til sidst kunne Messi mellem de forvirrede parisere sende 1-1-udligningen ind.

Men PSG havde en mission, som var de tre point, og den italienske landsholdsspiller Marco Verratti headede 2-1-målet ind på et hjørnespark efter 26 minutter.

Barcelonas målmand Marc-André ter Stegen så ikke for godt ud i den situation, da tyskeren kom ud af sit bur uden at få fat i PSG-anføreren Thiago Mottas fine indlæg bagest i feltet.

I anden halvleg fortsatte PSG med at imponere mod de spanske favoritter, og den 27-årige franske landsholdsspiller Blaise Matuidi bankede fornemt 3-1-målet i nettet efter 54 minutter.

Præcis som i første halvleg svarede Barcelona hurtigt igen blot to minutter senere, da Neymar fik reduceret til 2-3.

Barcelona forsøgte med en indskiftning af Xavi Hernandez at skabe noget offensivt, men det lykkedes ikke udeholdet at få udlignet.

Til gengæld skrev Xavi historie i Champions League, da han blev den spiller med flest kampe i turneringen med nu 143 kampe.

I den anden kamp i gruppen spillede Ajax 1-1 ude mod Apoel. Lucas Andersen scorede for hollænderen i den kamp.

PSG fører gruppen med fire point efter de to første spillerunder. Barcelona har tre point, mens Ajax har to point og Apoel et enkelt point på sidstepladsen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip