Pytlick efter nimålssejr: Det hakkede for meget

Danmark er kommet planmæssigt fra start med søndagens 32-23-sejr over Ukraine ved EM i kvindehåndbold, men landstræner Jan Pytlick er trods de klare cifre ikke helt tilfreds med den danske præstation.

Spillet blev for ujævnt, og der var for lange perioder i kampen, hvor tingene ikke fungerede, lyder kritikken fra landstræneren.

- Vi vidste godt, at det kunne blive en kamp, hvor det hakkede lidt, og ukrainerne var gode til at skifte forsvar undervejs. Men vi var ikke gode nok til at finde rytmen, og vi manglede noget i dag.

- Vi havde selvfølgelig en del gode angreb, men der var også tidspunkter, hvor vi spillede meget hakkende, og da blev det svært, siger Jan Pytlick.

Han glæder sig dog over, at hans hold har de krævede to point på kontoen efter åbningskampen, hvor pointtab var strengt forbudt.

- Jeg er mest tilfreds med sejren og sejrens størrelse. Nu er vi kommet i gang, og vi har vundet en kamp, vi vidste, vi skulle vinde, siger Pytlick.

Han har også roser til målvogter Sandra Toft, der kom på banen efter 20 minutters spil og leverede en stribe flotte redninger, der var med til at lægge afstand til ukrainerne.

- Hun gjorde det meget fint. Hun kom ind og fik lukket af, reddede straffekast og så videre, så det var en god præstation, siger Jan Pytlick.

Hans tropper skal i kamp igen tirsdag aften mod Rumænien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip