Rablende rapper springer i sø under koncert

Bizarre udtalelser, ilter opførsel og utilregnelig adfærd.

Kanye West laver lige så mange skandaler som hits, og nu har rapperen endnu en gang leveret en vanvittig gimmick.

37-årige West er i øjeblikket i Armenien med sin kone, reality-personligheden Kim Kardashian og deres etårige datter North, og her ville West pludselig uden varsel spille en gratis koncert.

Koncerten fandt sted søndag ved Svanesøen i den armenske hovedstad Jerevan, og her gik rapperen fuldstændig amok.

Midt under fremførelsen af sine megahits og meget apropos nummeret "Jesus Walks," sprang West, der kalder sig selv for "Yeezus," pludselig i Svanesøen.

Wests vandpjaskeri fik publikum til også at springe ned i søen og gå fuldstændig bersærk med rapperen, hvorefter politiet måtte lukke koncerten, inden den eskalerende.

Selve koncerten vakte også stor undren hos Kim Kardashian, der dog som altid støtter sin til tider rablende rappermand.

- Sikke en vanvittig nat! Kanye vækker mig og siger, han vil lave en gratis koncert. Jeg tager noget joggingtøj på, og vi tager af sted, skriver Kardashian til et Instagram-billede af West i vandet og fortsætter:

- Tusindvis af mennesker var der. Kanye sprang i Svanesøen for at komme tættere på publikum på den anden side, og så sprang de mange mennesker også i. Jeg var så nervøs, men det var en fantastisk, vanvittig nat. Er så glad for, at jeg fik festet med alle i Armenien vores sidste nat her.

Grunden til at parret befinder sig i Armenien er, at Kim Kardashian har armenske rødder, og derfor ville besøge sit ophav, og opholdet har blandt andet også budt på et møde med ingen ringere end den armenske premierminister Hovik Abrahamyan.

Naturligvis var et kamerahold med på turen for at forevige besøget, der bliver sendt som en del af realityshowet "Keeping It Up With The Kardashians."

Se Kanye West springe i søen her: https://www.youtube.com/watch?v=7EPuNpdxQuU

Se Kim Kardashians billede her: https://instagram.com/p/1ZHtnUuS0O/?taken-by=kimkardashian

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip