Rafael Nadal snubler i Indian Wells

Det bliver ikke i år, at den spanske tennisstjerne Rafael Nadal udvider sin samling af vindertrofæer fra BNP Paribas Open i Indian Wells.

Den sjetteseedede canadier Milos Raonic sendte natten til lørdag dansk tid Nadal ud af turneringen, som verdensranglistens nummer tre har triumferet i tre gange.

Det er første gang i seks forsøg, at Raonic besejrer Nadal. Canadieren hev 19 serveesser ud af ærmet og tordnede en serie af forhåndslag forbi Nadals ketsjer.

Men sejren hang alligevel i en tynd tråd: Tre gange overlevede den 24-årige Raonic en matchbold, før sejren kom i hus med 7-5 i tredje sæt.

Da havde spillerne været på banen i tre timer. Nadal vandt første sæt 6-4, men tabte andet sæt i tiebreak med 10-12. Medvirkende til nederlaget var 22 uprovokerede fejl.

I semifinalen venter der Raonic en modstander af samme kaliber som Nadal i form af den andenseedede Roger Federer. Schweizeren overvandt i sin kvartfinale Tomas Berdych fra Tjekkiet i to sæt.

Med sin choksejr spolerede Raonic muligheden for, at turneringens fire topseedede spillere skulle op mod hinanden i semifinalerne.

Den fjerdeseedede Andy Murray fra Skotland og verdensranglistens nummer et, Novak Djokovic fra Serbien, har allerede stemplet ind til at slås om en finaleplads.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip