Rafal Majka: Er virkelig glad for bjergtrøjen

admin

|

25/07/2014

Dagens topnyheder

Tredjepladsen på 17. etape af Tour de France var nok til at vinde den prikkede bjergtrøje for Rafal Majka.

Og Tinkoff-Saxos Tour-debutant var lettet over, at det lykkedes at erobre trøjen permanent, selv om manden i den gule trøje, Vincenzo Nibali, vandt etapen.

- Vi er virkelig glade for, at vi har bjergtrøjen. Det er mit første Tour de France, og jeg har trøjen.

- Jeg er virkelig glad for mine to etapesejre. Mine holdkammerater har arbejdet perfekt for mig, siger Majka i en pressemeddelelse.

Majka har vundet to etaper i årets Tour, og også holdkammeraten Michael Rogers har snuppet en etapesejr, så det har været en succes for det russisk-ejede hold.

- Jeg vil helt sikkert fejre, at vi har vundet bjergtrøjen i Paris, og at vi har opnået tre etapesejre i dette Tour de France. Det er rart, siger Majka.

Nibali stak af sted tidligt på det sidste bjerg, Hautacam, og det kom som lidt af et chok for Majka, som egentlig ville være fulgt med Astana-kaptajnen.

- Det var et hurtigt angreb fra Nibali. Det var nærmest et overraskelsesangreb, fordi det kom så hurtigt, forklarer Majka.

- Jeg ville gerne angribe. Men jeg var lidt træt efter det lange udbrud på onsdagens etape. Jeg er stadig tilfreds med min tredjeplads, for vi har nu erobret bjergtrøjen.

- Jeg troede ikke, det var muligt. Men det er sket. Nu vil jeg måske forsøge at vinde Polen Rundt, lyder det fra Majka.

/ritzau/