Randers-anfører: Det her kan være vendepunktet

Skrevet af admin

27/04/2015

Mest læste i dag

Randers FC vandt for første gang i otte kampe, da holdet søndag aften besejrede FC København i Alka Superligaen. Holdet vandt 3-0 på to fremragende mål af Mikael Ishak og et enkelt Nicolai Brock-Madsen.

Hos hjemmeholdet var anfører Christian Keller tilbage på midtbanen efter at have siddet ude med en skade i holdets seneste kampe. Anføreren var lettet og glad efter kampen.

- Vi er selvfølgelig super glade for endelig at vinde igen. Det sætter sig i en, når man ikke vinder, og så bliver folk nervøse. Vi starter også nervøst i dag, men spiller os virkelig godt ind i kampen.

- Det kan være den her sejr, der ændrer tingene oppe i hovedet fremover. Vi har haft det svært, men vi er jo ikke blevet dårligere fodboldspillere, og det viste vi os selv og andre i dag, siger Keller.

I anden halvleg virkede især FC Københavns spillere frustrerede, og det resulterede i hårdt spil fra begge sider med flere kontroverser til følge.

Randers FC’s Kasper Fisker var selv involveret af flere omgange, men ville ikke bære nag efter kampen.

- De her ting skal blive på banen. Bølgerne gik højt, og der blev både råbt ting og gjort ting, men det vigtigste er, at man ikke tager tingene med udenfor kridtstregerne. Jeg er blevet kaldt en idiot før, og den slags kan ikke hidse mig op.

Randers var tidligere på dagen blevet overhalet i tabellen af Brøndby, der slog FC Vestsjælland, men med de 3 point, så har Randers igen lige så mange point som Brøndby, og de deles dermed om tredjepladsen.

- Det vigtigste for os er, at vi spillede en god kamp og fik en sejr. Vi kæmper stadig med om tredjepladsen i tabellen, og det er enormt vigtigt for os, siger han.

Randers skal næste gang til den svære udebane i Herning, hvor FC Midtjylland venter i 27. runde af Alka Superligaen.

/ritzau/