Randers-angribere har selvtillid efter tremålssejr

Inden søndagens hjemmekampen mod gæstende OB indtog Randers FC en flot tredjeplads i Superligaen. Men kronjyderne havde til gengæld ikke scoret i deres tre foregående kampe.

Den målløse stime blev dog brudt noget så eftertrykkeligt søndag eftermiddag på AutoC Park, hvor Randers udspillede OB og vandt sikkert 3-0.

Søndagens tre mål svarer til en fjerdedel af alle kronjydernes mål i denne superligasæson, hvilket også kunne mærkes efter kampen.

- Det var en stor forløsning at få puttet tre ind. Vi ville da også gerne have haft flere, da vi havde chancerne til det.

- Men stor cadeau til vores angribere. Jeg er rigtig glad for, at de begge fik scoret. Jeg tror, at det betyder rigtig meget for dem, udtaler Kasper Fisker efter sejren.

De to omtalte angribere er svenskerne Viktor Lundberg og Mikael Ishak, der begge fik sendt bolden i mål, efter at Elmar Bjarnason åbnede festen på AutoC Park.

Førstnævnte Viktor Lundberg indrømmede da også efter kampen, at målene betyder noget for angribere:

- Vi er glade, hver gang vi scorer. Men som angriber tæller det måske lidt mere, da det ofte er det vi bliver målt på.

- Der kunne godt være kommet flere mål, men tre mål varmer også. Forhåbentlig kan vi forsætte målscoringen, siger den 23-årige svensker, der nu har nettet fire gange i sæsonen.

Selvom, at Randers måske ikke har vadet i mål i de sidste par kampe, så har det ikke øget presset på holdets offensive spillere ifølge træner Colin Todd:

- Der har ikke været pres på spillerne fra min side. Selvom nogle spørger os, hvorfor vi ikke har scoret flere mål, så går vi ikke i panik, men holder os til planen, siger den engelske Randers-træner.

De tre mål og ingen indkasserede i søndagens kamp mod OB sender de lyseblå heste fra Kronjylland op på en aktuel andenplads i Superligaen – syv point efter førerholdet FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip