Randers-angribere sænker Hobro efter pausen

07/05/2016

Superligabundholdet Hobro er fortsat uden sejr, mens Ove Pedersen har stået i spidsen for klubben.

Lørdag blev til endnu et nederlag, da bundproppen tabte 0-2 i Randers efter 0-0 ved pausen.

Kun uskarphed af Randers holdt Hobro inde i kampen i den første time, før først Moussa Maazou og siden Mikael Ishak scorede inden for to minutter i anden halvleg.

Med de tre point kravler Randers forbi OB i tabellen og op på sjettepladsen på grund af en bedre målscore. Søndag kan fynboerne dog vippe Randers tilbage i den nederste halvdel, hvis det lykkes at få point mod FC København.

Det var første kamp for Randers, siden klubben meldte ud, at Colin Todd efter sæsonen forlader kronjydernes cheftrænerplads.

Spillerne virkede motiverede for at give ham en pæn afsked, og var det ikke for en uskarp Mikael Ishak, havde Randers været foran allerede ved pausen.

To gange missede svenskeren et forsøg på mål fra en helt fri position i feltet.

I det første tilfælde var det Hobro, som ved en fejl spillede Ishak fri, mens det var noget kønnere anden gang, svenskeren fik chancen. Her brillerede Mandla Masango med en genial hælaflevering til Ishak, men alene med Jesper Rask kunne den svenske angriber ikke finde nettet.

Efter pausen fortsatte Randers med at dominere, og med to hurtige scoringer blev kampen afgjort.

Efter en times spil tog Moussa Maazou et træk fra venstre side af straffesparksfeltet ind i banen, før han flot skruede bolden over i det lange målhjørne.

Knap var hjemmeholdets tilskuere blevet færdige med at juble, før de igen kunne hæve armene i begejstring. To minutter efter føringsmålet fik Mikael Ishak nemlig endelig revanche over for Jesper Rask.

To hurtige afleveringer havde spillet Ishak alene med Rask, og denne gang var svenskeren kold, da han afdriblede målmanden og sparkede bolden i nettet.

Først i det sidste kvarter kom der lidt liv i Hobro-offensiven, men for 16. gang i sæsonen måtte holdet gå fra banen uden at have scoret.