Randers henter færing i FC København

Tilgangen af nordiske spillere fortsætter i Randers FC med indkøbet af færingen Brandur Hendriksson.

Den 20-årige midtbanespiller er hentet hos de forsvarende danske mestre fra FC København, og han har fået en treårig aftale efter søndag morgen at have bestået det obligatoriske lægetjek.

- Det er et stort, ungt talent, som vi har fået til klubben, og talentet er netop det, vi skal have udviklet og forløst i den kommende tid, så han kan blive en profil for Randers FC.

- Og det, er jeg sikker på, vil lykkes, siger Randers-sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside, inden han sætter lidt flere ord på sit nyeste indkøb:

- Brandur er en virkelig teknisk dygtig offensivspiller, som kan spille flere positioner på den forreste del af banen.

- Derudover sparker han virkelig godt til en bold, så han vil også blive en trussel på dødbolde. Han er en meget interessant spiller, som vi glæder os til at få med på holdet.

Trods sine blot 20 år er Brandur Hendriksson alligevel en spiller med en vis rutine. Han fik et mindre gennembrud i slutningen af sæsonen 2014/15, da han blev matchvinder i pokalfinalen og et par uger senere var manden, der sikrede FCK sølv med et mål direkte på frispark mod OB.

Derudover er han en fast bestanddel af Færøernes landshold, der i kvalifikationen til EM overraskede ved at vinde både ude og hjemme over Grækenland.

Men med voldsom stor konkurrence om pladserne i hovedstadsklubben, er det nu tid til at komme videre i jagten på det endelige gennembrud.

- Jeg ved, jeg skal kæmpe hårdt for at komme på holdet. Der er stor kvalitet i truppen og hård konkurrence om pladserne.

- Men jeg glæder mig til at komme i gang og bevise en gang for alle, at jeg har evnerne til at gøre en forskel på det højeste niveau i dansk fodbold, siger Brandur Hendriksson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip