Randers HK henter rutineret trænerprofil

To uger efter han annoncerede sit stop hos Skive fH, står det klart, hvor den rutinerede træner Ryan Zinglersen fortsætter karrieren.

Randers HK skriver i en pressemeddelelse mandag, at klubben tilknytter Zinglersen som træner for kvindeholdet fra starten af den kommende sæson.

Han har 16 års trænererfaring at trække på fra både ind- og udland og både fra dame- og herrehold.

- I jagten på Randers HK's nye træner har der været sat nogle helt klare kriterier, og vi er gået benhårdt efter en erfaren træner, der både har været udfordret og leveret resultater, både i Danmark og internationalt.

- I Ryan Zinglersen får vi nu en cheftræner, der har været med i gamet på topplan i flere store klubber i både ind- og udland, og som er vant til det pres, der følger med, siger klubbens bestyrelsesformand Peter Møller Lassen.

Ulrik Kirkely har stået i spidsen for Randers i den sidste del af sæsonen, men i forbindelse med DM-kvartfinalen, som holdet tabte til Viborg, meddelte han, at han ikke forventede at fortsætte i jobbet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip