Randers kæmpede sig til tre point i Aarhus

31/07/2016

Randers FC kunne søndag aften tage hjem fra Aarhus med en 2-1-sejr over lokalrivalerne fra AGF i Alka Superligaen.

Det var tydeligt fra start, at der var tænding på i opgøret, og den hårde start på kampen fik Randers-spilleren Nicolai Poulsen at mærke allerede efter otte minutter, da han måtte lade sig udskifte efter en nærkamp med en AGF-spiller.

Randers-spilleren blev lørdag udtaget til det danske OL-landshold i fodbold, som i den kommende uge indleder fodboldturneringen i Brasilien.

Randers FC meddelte dog efter sejren i Aarhus, at Nicolai Poulsen var kørt på skadestuen til observation for en hjernerystelse, efter at han havde kastet op i omklædningsrummet.

Sejren betyder, at Randers nåede op på fire point efter tre kampe i ligaen, mens AGF har seks point for lige så mange kampe.

Mustafa Amini fik chancen for at bringe AGF i front efter 18 minutters spil, da han afsluttede i feltet, men bolden blev reddet til hjørnespark.

I stedet var det pludselig Randers, der scorede efter et hjørnespark, da den indskiftede Joni Kauko kom først på et indlæg og headede bolden i mål efter 27 minutter.

Kort efter appellerede AGF’erne for straffespark, da Kasper Junker blev tacklet i feltet, men Michael Johansen vinkede afvisende.

I stedet kom Randers på 2-0 i det 37. minut.

Det var igen efter en dødbold, da Michael Ishak sendte et fladt frispark igennem muren og uden for AGF-keeper Aleksandar Jovanovic' rækkevidde.

AGF kom dog tilbage kort før pausen, hvor den unge russiske forsvarsspiller Djamal Khodzhaniazov reducerede til 1-2 efter et hjørnespark.

Hjemmeholdet pressede på i anden halvleg, men AGF formåede ikke at skabe de store chancer.

I stedet var det Randers, der af flere omgange var tæt på at score til 3-1.

Det lykkedes også Marko Mitrovic at sende bolden i mål på et flot saksespark, men scoringen blev annulleret for offside, og i de sidste minutter formåede AGF ikke at lægge det nødvendige pres for en udligning.