Randers kæmpede sig til tre point i Aarhus

Randers FC kunne søndag aften tage hjem fra Aarhus med en 2-1-sejr over lokalrivalerne fra AGF i Alka Superligaen.

Det var tydeligt fra start, at der var tænding på i opgøret, og den hårde start på kampen fik Randers-spilleren Nicolai Poulsen at mærke allerede efter otte minutter, da han måtte lade sig udskifte efter en nærkamp med en AGF-spiller.

Randers-spilleren blev lørdag udtaget til det danske OL-landshold i fodbold, som i den kommende uge indleder fodboldturneringen i Brasilien.

Randers FC meddelte dog efter sejren i Aarhus, at Nicolai Poulsen var kørt på skadestuen til observation for en hjernerystelse, efter at han havde kastet op i omklædningsrummet.

Sejren betyder, at Randers nåede op på fire point efter tre kampe i ligaen, mens AGF har seks point for lige så mange kampe.

Mustafa Amini fik chancen for at bringe AGF i front efter 18 minutters spil, da han afsluttede i feltet, men bolden blev reddet til hjørnespark.

I stedet var det pludselig Randers, der scorede efter et hjørnespark, da den indskiftede Joni Kauko kom først på et indlæg og headede bolden i mål efter 27 minutter.

Kort efter appellerede AGF’erne for straffespark, da Kasper Junker blev tacklet i feltet, men Michael Johansen vinkede afvisende.

I stedet kom Randers på 2-0 i det 37. minut.

Det var igen efter en dødbold, da Michael Ishak sendte et fladt frispark igennem muren og uden for AGF-keeper Aleksandar Jovanovic' rækkevidde.

AGF kom dog tilbage kort før pausen, hvor den unge russiske forsvarsspiller Djamal Khodzhaniazov reducerede til 1-2 efter et hjørnespark.

Hjemmeholdet pressede på i anden halvleg, men AGF formåede ikke at skabe de store chancer.

I stedet var det Randers, der af flere omgange var tæt på at score til 3-1.

Det lykkedes også Marko Mitrovic at sende bolden i mål på et flot saksespark, men scoringen blev annulleret for offside, og i de sidste minutter formåede AGF ikke at lægge det nødvendige pres for en udligning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip