Randers-lejr: Grebet er løsnet en smule

Randers FC har fået gang i pointhøsten med to sejre i træk og har nu lagt afstand til nedrykningsstregen i Superligaen.

Holdet har slået et hul på fem point ned til nedrykningsstregen, og dermed er nedrykningsfaren ikke længere overhængende.

- Grebet er løsnet en smule efter to sejre i træk, men nedrykningskampen forsætter. Vi er stadig en del af nedrykningsfeltet, og det er vigtigt at vi forstår det. Vi har stadig brug for at hente flere point, fortæller Randers’ træner Colin Todd.

Kasper Fisker skiftede til Randers FC i vinter og er allerede blevet en profil på holdet. Kantspilleren nyder, at holdet er begyndt at hente sejre, og at man nu har lagt afstand til nedrykningsstregen:

- Vi har mere ro på nu, fordi vi nu har fem point ned til stregen, og vi stadig har en del hold under os. Det er sjovt at være Randers FC-spiller for tiden, fortæller Kasper Fisker.

Selvom Randers FC har skabt luft til nedrykningsstregen, mener Kasper Fisker stadig ikke, at holdet kan sige sig fri for nedrykning. Der skal stadig hentes point, hvis overlevelsen skal sikres:

- Vi er ikke ude af nedrykningskampen, og vi skal ud og hente flere point. Det er en vanvittig Superliga, så vi er nødt til at arbejde videre og forsætte med den samme indstilling til tingene, fortæller Kasper Fisker.

Randers-holdets gode form betyder, at spillerne er optimistiske forud for de næste to runder. Her venter to svære kampe, hvor man møder Esbjerg og AaB

- Alle kampe i Superligaen er svære, og nu har vi to hårde udekampe mod Esbjerg og AaB. Vi skal tro på, at vi kan hente point mod disse hold, fortæller Todd.

/ritzau/

 

Dagens Gossip