Randers-lejr: Vi burde have vundet større

Randers FC ligner mere og mere et godt bud på et hold, der skal spille europæisk i næste sæson. Kronjyderne kørte mandag en sikker sejr på 2-0 hjem over Silkeborg i en kamp, hvor det sagtens kunne være blevet til en større Randers-sejr.

Det mener hvert fald Randers-kanten Jonas Kamper, der selv bidrog med scoringen til 2-0.

- Vi flytter bolden hurtigt, og vi flytter os for hinanden i dag. Vi er gode til at sætte hinanden i scene, og det synes jeg også, man kan se på antallet af chancer. Vi skal vel også vinde kampen større, siger Jonas Kamper.

Efter et hurtigt mål af Randers-angriber Djiby Fall i første halvleg blev kampen ikke for alvor spændende, men det passer Randers-lejren fint.

- Det var den største tilfældighed i kampen, der gjorde, at vi kom foran. Det var ikke den største mulighed, men vi fik scoret, og det gav mere ro på, for så skulle vi ikke jagte noget, siger Jonas Kamper.

Randers tabte ufortjent til Hobro i sidste spillerunde, men i Silkeborg kom Colin Todds mandskab tilbage på ret kurs og kan fortsat nå bronzemedaljerne.

Indsatsen glæder da også Randers-træneren.

- Lige meget hvem du møder, så skal din indstilling være i orden, og det var den i dag. Vi dikterede i første halvleg, og vi skulle have haft et mål mere fra Mikael Ishak, siger Colin Todd.

- Jeg blev ved med at tro på de folk, der spillede mod Hobro, fordi vi leverede en præstation, der var god nok til at vinde fodboldkampe.

- Jeg er generelt glad for, at vi formår at komme tilbage på ret kurs, og det har vi haft en god vane med at kunne, det gør mig glad før de sidste to runder, hvor alting kan ske, siger Colin Todd.

Med sejren er Randers så godt som sikre på minimum at tage fjerdepladsen i Alka Superligaen, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen i næste sæson. Med to kampe tilbage har Randers seks point og en bedre målscore ned til Hobro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip