Randers-målscorer: Brøndby har Danmarks bedste fans

Blot tre minutter inde i søndagens superligakamp ude mod Brøndby nettede Elmar Bjarnason til 1-0 for Randers FC, der endte med at vinde kampen 2-0.

Islændingen, som dermed ødelagde festen for Brøndby, var efterfølgende imponeret over, at Brøndbys fans blev ved med at tiljuble hjemmeholdet - også efter slutfløjt.

Størstedelen af de 25.551 tilskuere havde glædet sig til Daniel Aggers comeback, som blev udsat på grund af en skade, og 0-2-nederlaget var heller ikke ligefrem jubelfremkaldende.

- Det var fantastisk, at Brøndbys fans blev ved i 90 minutter, også selv om de kom bagud med 0-2. Og efter kampen stod de alligevel bare og roste deres egne spillere. Jeg synes, at det var fantastisk, siger Bjarnason.

Han nød at spille i sådan en kulisse, som aldrig er set bedre til en Brøndby-Randers-kamp.

- Det er derfor, at man er fodboldspiller. Man vil spille de her store kampe, og det var specielt. Brøndby har Danmarks bedste fans, og jeg har meget stor respekt for dem, lyder det fra Bjarnason.

Det stod hurtigt klart, at Brøndby måtte undvære Agger, men Randers havde gået efter sejren uanset hvad.

- Vi gik ind til kampen for at vinde den, for vi vidste, at vi på en god dag er et lige så godt hold som dem. Brøndby har købt nogle nye spillere, og de skal have lidt tid, før de kan spille sammen. Vi har næsten alle spillet sammen i to år i Randers, og vi gjorde det godt og vandt fortjent, mener Bjarnason.

- Jeg tror, at alle hold, som kommer til Brøndby, er det mindre hold. Hvis ikke det er FCK. Så man skal tro på egne evner, hvis man skal vinde her, siger han.

Bjarnason tror på, at Randers kan ende i den bedste halvdel og måske endda helt oppe i top-fire i Superligaen, der giver adgang til de europæiske turneringer.

- Vores målsætning er top-seks, men hvis vi bliver ved med at være gode på udebane, og hvis vi kan få lidt bedre resultater hjemme, så kan det godt lade sig gøre, vurderer Bjarnason.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip