Randers-profil: En lettelse at få et point

I en ikke særlig velspillet kamp uden de store chancer, lykkedes det gæsterne fra Randers at stikke af med et point langt inde i dommerens tillægstid, efter at Randers-angriber Djiby Fall scorede på Kasper Fiskers forarbejde.

- Det var dejligt at se mit indlæg sejle ind i hovedet på Djiby Fall, og det var en lettelse at få et point med hernede fra, siger Kasper Fisker.

Det lignede længe et smalt Randers-nederlag, hvorfor den sene udligning faldt i god jord i Randers-lejren.

- Det havde ikke været sjovt at tabe hernede. Vi gik efter alle tre point, men i sidste ende måtte vi nøjes med et enkelt, og det er vi godt tilfredse med nu, siger Kasper Fisker.

Randers-anfører Christian Keller var ligesom Kasper Fisker indstillet på at hente alle tre point i dagens kamp, men måtte også erkende tilfredshed med et enkelt.

- Vi vil altid vinde, og vi går altid efter alle tre point, men når vi får det hele lidt på afstand, så kan vi godt være tilfreds med det ene point, siger Christian Keller.

Cheftræner for Randers Colin Todd var ikke tilfreds med sit mandskabs kamp, men omvendt også glad for det ene point.

- Kvaliteten var ikke så god, som jeg havde forventet, og i specielt anden halvleg var jeg ikke imponeret over vores spil, siger Colin Todd.

Næste kamp for Randers er på udebane mod Brøndby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip