Randers-spiller vil dominere bronzedyst mod AaB

02/04/2015 15:12

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Fire point og to andre klubber adskiller Randers FC på tredjepladsen og AaB's forsvarende danske mestre på sjettepladsen.

Når Nordjyderne mandag tager på bronzejagt i Randers, skal holdet ikke forvente at få lov til at sidde på spillet. Det siger Randers-spiller Alexander Fischer.

- Vi skal ud og dominere og vinde kampen. AaB er dygtige på bolden, og når det kører for dem, så er de rigtig gode. De har ofte bolden meget, og det skal vi være forberedt på.

- Jeg ved ikke, om vi er favoritter, men vi vil gerne vinde den kamp som alle andre kampe, siger Alexander Fischer til klubbens Youtube-kanal.

I denne sæson har klubberne spillet to kampe mod hinanden, der er endt med henholdsvis 0-0 og 2-1, og det tyder på endnu et tæt opgør.

- Det er altid svære kampe mod AaB, hvor det er marginalerne, som tipper kampene den ene eller den anden vej. Det er to hold, som står godt til hinanden og har svært ved at nedbryde hinanden, siger Alexander Fischer.

I denne sæson er Fischer blevet kastet rundt på begge backs og kanter, men det betyder ikke så meget for den alsidige spiller.

- Jeg har været venstreback i størstedelen af kampene, men jeg spiller på samme måde, uanset om jeg er i højre eller venstre side, siger Alexander Fischer.

Opgøret i Alka Superligaen mellem Randers og AaB begynder mandag klokken 19.30.

/ritzau/