Randers-træner: Vi skal være bedre med bolden

Randers FC spillede mandag aften 2-2 med FC Midtjylland i en kamp, hvor kronjyderne i lange perioder var spillet langt tilbage på banen.

Men det lykkedes alligevel at få uafgjort i Superligaens sæsonåbning efter en scoring fra Mandla Masango.

Randers-træner Olafur Kristjansson mener, at hans spillere var tynget af nerver i Herning.

- Vi havde lidt nerver på i starten. Vi reagerede lidt for meget i stedet for at agere. Vi formåede ikke at sætte os igennem i duellerne og kom under pres.

- Men vi kom foran, og det var vigtigt, for jeg syntes, at FC Midtjylland havde overtaget, siger Olafur Kristjansson.

Den nye træner i Randers, der har taget over i stedet for Colin Todd, så et mere positivt udtryk fra sine spillere i anden halvleg, da han skruede på nogle taktiske knapper i pausen.

- I anden halvleg fik vi lidt mere styr på det ved at gå højere op i banen og lægge lidt mere pres på. Dermed kunne vi skubbe bagkæden lidt mere op.

- Da vi kom i problemer, lykkedes det alligevel at beskytte os, og så scorede vi på den ene mulighed, vi havde brug for, siger cheftræneren.

Det var Olafur Kristjanssons første officielle optræden som træner for Randers, og han var tilfreds med arbejdsindsatsen. På andre punkter kan der bygges på.

- Vi tager det med, at vi formåede at komme tilbage i kampen og hente et resultat. Jeg er godt tilfreds med arbejdsindsatsen, men der er plads til forbedringer i forhold til omgangen med bolden, siger Olafur Kristjansson.

Randers FC får i næste runde besøg af AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip