Randers-træner vil elske at komme i pokalfinalen igen

Randers FC står tirsdag eftermiddag over for en på papiret overkommelig opgave i DBU Pokalens anden runde i fodbold.

I hvert fald fremstår superligaklubben som klar favorit mod Kolding Boldklub, der har fået en mareridtsagtig start på tilværelsen i 2. division vest med blot fire point efter de første syv runder - og en målscore på 7-27.

- Første hurdle i vores bestræbelser på at nå langt i pokalturneringen er en modstander, vi bør kunne overkomme. Jeg ønsker brændende at komme langt og ved, at spillerne gør det samme.

- Efter finalen mod Esbjerg i forrige sæson sagde jeg til spillerne, at jeg ville elske at komme her igen, siger Randers-træner Colin Todd til klubbens hjemmeside.

I fredags slog Randers på hjemmebane Silkeborg med 1-0, og ugen inden blev det til en 2-0-sejr ude over Brøndby, så formen er god.

- Vi bør kunne avancere til næste runde, men samtidig forventer og forlanger jeg også af spillerne, at de udviser den rette indstilling mod Kolding, et brændende ønske om at komme videre i turneringen og ikke mindst gå efter et mål så hurtigt som muligt i kampen, siger Colin Todd.

Tirsdagens opgør i DBU Pokalen spilles klokken 16.30 på Mosevejens Sportscenter i Kolding.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip