Rapbabe flipper ud i supermarked

Selv om kendisser er vant til at have paparazzi-fotografer i hælene konstant, kan fotografernes konfronterende metoder alligevel godt blive for meget for de kendte.

Det blev det også for den 24-årige rapper Iggy Azalea, da hun i sidste uge kom i konflikt med en kendis-fotograf i et supermarked i Californien. Det skriver WENN.com.

Hun bad fotografen om ikke at tage billeder af hende, så da han blev ved, blev hun rasende. På et tidspunkt forsøgte australieren at skubbe en indkøbsvogn ind i kameramanden, men hendes assistent afværgede angrebsforsøget.

Azalea var vred, fordi hun ikke mente, at fotografen måtte tage billeder af hende i supermarkedet.

- Bare fordi jeg er musiker, betyder det ikke, at du har ret til at snige dig ind i et supermarked og tage billeder af mig, når jeg køber æg. Det er ikke et offentligt rum, det er privat. Du lusker rundt i en butik og tager billeder af folk, og det er hverken i orden eller charmerende. Næste gang har jeg folk med, som kan tage sig af dig, siger den vrede rapper til paparazzi-manden i en video, som en iagttager har optaget.

Hvad rapperens trussel helt konkret betyder, er svært at sige, men du kan se konfrontationen mellem fotografen og "Fancy"-hitmageren her: http://www.youtube.com/watch?v=rSIYbMUXWJY

Newspaq

 

Dagens Gossip