Rasende Amin: Derfor skred jeg

Det var uretfærdigheder, som fik Amin Jensen til at forlade tv-programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra". Det fortæller entertaineren.

- Hvis noget er uretfærdigt, og man bryder en aftale, så stopper kontrakten. Og det var det, der skete, siger Amin Jensen.

Den voldsomme reaktion kommer efter en dyst, hvor Amin Jensen vandt over den tidligere cykelrytter Jesper Skibby i en spiseduel.

Efterfølgende kunne Amin Jensen vælge at spise en ekstra ulækker ret og dermed vinde chokolade med hjem til resten af holdet, der ventede tilbage i lejren. 

Det klarede den hurtigspisende entertainer, der efterfølgende farede i flint, da han mente, at den mængde chokolade, han blev tildelt, ikke svarede til den mængde, han var blevet lovet. 

Men det var ikke mængden af chokolade, der fik Amin Jensen til at forlade konkurrencen, afslører han nu.

- Jeg har ikke følt mig sikker i programmet. Der har været for meget uprofessionelt omkring det, til at man har følt sig tryg, siger entertaineren og forklarer, at deltagerne fik vildledende informationer, om hvorvidt de sikkert kunne drikke vandet fra floden eller ej.

Men det var ikke det eneste, der gik ham på.

- Da jeg ankommer til lejren, er sengen for kort til mig. De har ikke kunnet skaffe sko til mig, og der går to dage før jeg får sokker, ligesom alle de andre har fået. De har ikke været forberedte nok på, at det var mig, de skulle have med, siger Amin Jensen. 

Han tilkendegiver, at man kan vælge at kalde ham en krukke for at brokke sig over disse ting, når han befinder sig i junglen, men han fremhæver, at deltagerne alle bør have lige vilkår for at klare opholdet i junglen. Og dér føler han sig fra programmets side uretfærdigt behandlet.

Kritikken preller dog af på TV3, som mener, at man har behandlet Amin Jensen efter bogen. Det fortæller Mikal Kjær-Hansen, der er programredaktør på TV3.

- Inden deltagerne kommer herned, får de en grundig briefing i, hvad der kommer til at ske. De har alle sammen fået at vide, at de skal leve under primitive forhold, og at det bliver en udfordrende oplevelse, siger han.

Han har svært ved at forstå de kritikpunkter, som Amin Jensen kommer med, da produktionen har reageret på de pågældende ting.

- Vi har reageret så hurtigt, som vi kunne hernede i junglen. Han har fået nye sko og strømper, og vi har udvidet hans seng, siger Mikal Kjær-Hansen og understreger, at produktionens mål ikke er at få deltagerne til at give op, og at han ærgrer sig over, at Amin Jensen valgte at forlade programmet.

Det får dog ikke entertaineren til at fortryde sit valg.

- Jeg er skuffet over, at jeg ikke blev slået ud på retfærdig vis. Jeg har ikke fortrudt, at jeg er gået glip af chancen for en kvart million, siger Amin Jensen, der endnu ikke er sikker på, hvad sammenstødet med produktionen kommer til at betyde for hans fremtidige samarbejde med TV3.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip