Rasende mand prøvede at skyde sin ammende kone: Årsagen er hjerteskærende

Det kan være lidt af en omvæltning at blive forældre - ikke mindst for nattesøvnen men også for parforholdet. 28-årige Nicholas George Lehmeier fra Minnesota i USA kunne tilsyneladende ikke lide det nye familieliv, da han og konen blev forældre til en lille dreng.

Ifølge konen blev Nicholas så jaloux på sin fire måneder gamle søn, fordi konen tilbragte mere tid med sønnen end med ham, at han hentede sin pistol og rettede den mod moren, der ammede den lille dreng. Det skriver CBS Minnesota

Læs også: Kvinde føder på Subways toilet og efterlader barnet: Politiet offentliggør overvågningsbilleder 

Nicholas forsøgte at affyre pistolen, men uden held, forklarer den chokerede kvinde, der har fortalt, at hendes mand havde både fysisk og mentalt mishandlet hende i en lang årrække, inden han trak pistolen.

Da hans plan mislykkedes, hentede han en anden pistol med ordene: "En kugle er alt, hvad jeg behøver for at ende dette".

Men i stedet for at skyde den ammende kvinde, gik han udenfor og skød mod et vindue.

Læs også: Mor raser over pasning i træningscenter: Fandt sin et-årige søn blodig og med tænderne slået ud

Episoden fandt sted sidste sommer, men konen var bange for at gå til politiet, fordi Nicholas havde truet med at dræbe hende og parrets andre børn. Først for nylig gik hun til politiet med den skræmmende historie.

Nicholas George Lehmeier er nu anklaget for overfald med et farligt våben og risikerer op til syv års fængsel. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip