Rask Ove Christensen stopper helt i Viborg

En knæskade satte i januar en stopper for Ove Christensens virke som cheftræner i Viborg, da han måtte trække sig tilbage.

Ove Christensen blev erstattet af Auri Skarbalius, der skrev under på en toårig kontrakt som ny cheftræner for bundklubben.

Siden da har Ove Christensen været igennem et længere forløb med rehabilitering og genoptræning af knæet, men han er blevet frisk igen.

- Det er nu glædeligt, at den forhenværende cheftræner igen er raskmeldt efter sit sygdomsforløb, og klubben meddeler hermed, at Ove Christensen endeligt fratræder sin ansættelse i Viborg ved udgangen af juli, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Alle i klubben vil endnu engang gerne takke Ove Christensen for en topprofessionel og engageret indsats i Viborg. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, lyder det fra Viborg-direktør Morten Jensen.

Viborg er lige nu placeret på sidstepladsen i Superligaen med to point op til AGF over nedrykningsstregen. Netop Viborg tager imod AGF på søndag i en vaskeægte bundgyser. Der resterer fem spillerunder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip