Rasmus Tantholdt er ledig på datingmarkedet: Dette skal du ”opfylde” hvis du vil have ham

Kendis-parret, tv-korrespondenten Rasmus Tantholdt og tv-værten Cecilie Beck, er blevet skilt. Det blev offentligt bekræftet denne uge, hvorfor nettet lige siden så småt er begyndt at svømme med sladderhistorier og nysgerrige spørgsmål om bruddet og ikke mindst, hvad mon der ”skal til”, hvis man som single kvinde synes, at Tantholdt er en god fangst.

Han har tidligere fortalt lidt om sine præferencer til Magasinet Liv, der interviewede ham i marts i år, og som måske er værd at vide for de nysgerrige og interesserede:

- Hvis du kigger på min track record - altså kvinder, jeg har delt mit liv med - så har de allesammen været ældre end mig. Jeg kan godt lide kvinder med erfaring og intellekt. Yngre kvinder interesserer mig slet ikke på samme måde. Jeg vil gerne have en kvinde, som jeg kan dele livsanskuelser med, og som har erfaring at dele ud af, sagde Rasmus Tanthold dengang.

Unge optimister kan naturligvis pointere, at "historien" ikke nødvendigvis definerer fremtiden, men hvis du vil give det forsøget, selvom du er yngre end ham, lyder det som minimum til, at du skal til at læse en del bøger og nyheder. 

Læs også: Cecilie Becks værste sorg: Mistede sin bror

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip