Real Madrid: Di Maria har sagt farvel til os

Den argentinske landsholdsstjerne Angel Di Maria er snart fortid i den spanske storklub Real Madrid.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti oplyser søndag, at kantspilleren har været forbi klubben for at tage afsked med sine snart tidligere holdkammerater.

- Di Maria har ikke deltaget i træningen i dag, men han kom forbi for at sige farvel til spillerne og andre personer i klubben.

- Intet er officielt endnu, men det er ved at blive ordnet.

- Jeg er meget glad for det arbejde, han har gjort for Madrid, og nu får vi en chance for at finde en god erstatning for ham, siger Ancelotti, der fortsat har en uge at handle i, før transfervinduet lukker.

Real Madrid har ellers forsøgt at holde på Angel Di Maria, der søndag af flere britiske medier bliver sat i forbindelse med Manchester United.

- Det er hans beslutning, og klubben har gjort alt, hvad den kunne for at holde på ham, men han har ønsket det anderledes, siger Ancelotti.

26-årige Angel Di Maria var i sidste sæson med til at vinde Champions League med Real Madrid, der sluttede på andenpladsen i den spanske række. Di Maria var i sommer en del af det argentinske landshold ved VM i Brasilien. Sydamerikanerne tabte finalen til Tyskland.

/ritzau/Reuters

 

 

Dagens Gossip