Real Madrids nye stjerner kan få spilletid tirsdag

VM-overraskelsen James Rodriguez kan få debut for Real Madrid, når Champions League-vinderne tirsdag møder vinderne af Europa League, Sevilla, i Cardiff.

Kampen om den europæiske Super Cup markerer den første af seks titler, som det stjernespækkede Madrid-hold kan snuppe trods en noget hostende præstation i sommerens første testkampe i USA. Her tabte madrilenerne to kampe og spillede en uafgjort.

James Rodriguez var en åbenbaring for Columbia. Han lavede seks mål i Brasilien og blev VM-topscorer. Real Madrid købte den 23-årige offensivspiller i Monaco for angiveligt knapt 600 millioner kroner, men han er ikke i form.

Det er Toni Kroos, som Real Madrid hentede i Bayern München, heller ikke, og de starter næppe på banen tirsdag aften.

- Vi var nødt til at give nogle af spillerne ferie helt til den 5. august. Derfor har vi ikke forberedt os meget på denne kamp, siger Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi skal gøre alt, hvad vi kan i august for at gøre spillerne klar til sæsonstart, fortsætter han.

Real Madrid vandt sidste sæson Champions League for første gang i 12 år, og med indkøbene af Rodriguez, Toni Kroos, som var dominerende i Tysklands VM-triumf, og målmanden Keylor Navas fra Costa Rica, synes spanierne endnu bedre rustet til den kommende sæson.

Klubben kan i hvert fald sætte tre af fodboldhistoriens fire dyreste spillere nogensinde på banen samtidig.

En af dem, Gareth Bale, ser frem til at spille Super Cup-kampen mod Sevilla, kun lidt mere end seks kilometer fra hvor han er vokset op.

- Jeg har vidst i 18 måneder, at Super Cuppen skulle spilles i Cardiff, og da jeg kom til Real Madrid, var det en drøm for mig, at vi kunne vinde Champions League, så jeg kunne spille kampen. Nu går drømmen i opfyldelse, siger han.

Real Madrid indleder den spanske turnering 25. august med en hjemmekamp mod Cordoba.

/ritzau/

 

Dagens Gossip